Tweekamp Waddinxveen 18 september 2019

Al vroeg in de morgen gingen 28 Spartanen en een Waddinxveense Spartaan op pad naar het jaarlijks terugkerende gezelligheidstoernooi bij Waddinxveen Jeu de Boules. Nog nooit zijn we met een zo grote groep naar het toernooi toegegaan. Het zonnetje scheen en we hadden er allemaal erg veel zin in. We werden hartelijk welkom geheten door het bestuur

en onze voorzitter overhandigde namens Sparta een bloemetje.

In de tweekamp werd per ronde een spartaan gekoppeld aan een speler van Waddinxveen. Er zijn voor de pauze 2 rondes gespeeld en na de pauze ook twee.

De bediening bij Waddinxveen was zoals altijd voortreffelijk en het eten was ook weer prima verzorgd. Hieronder wat sfeerimpressies van de dag

Na de pauze werd de strijd voortgezet en werden er veel spannende partijen gespeeld. Nadat het stof was opgedwarreld en alle scores waren ingevoerd kon de prijsuitreiking beginnen.

In de uitslag is duidelijk te zien dat de spartanen het afgelopen jaar veel hebben bijgeleerd want bij de eerste tien zaten er liefst 7 spartanen.

Het leuke van het toernooi bij Waddinxveen is dat iedereen een prijs krijgt. Na de prijsuitreiking en een dankwoord van onze voorzitter aan het bestuur van Waddinxveen Jeu de Boules werd een groepsfoto gemaakt en daarna ging iedereen voldaan naar huis. Het was weer een leuk en sportief toernooi.

Hieronder de totaaluitslag van dit toernooi.

waddinxveen-sparta-2019-003