Tweekamp Waddinxveen 16 mei 2018

Het was mooi weer tijdens de Tweekamp met Waddinxveen op woensdag 16 mei. Alle boulers hadden er heel veel zin in en Co van de Berg vhad zoals altijd de wedstrijd-leiding in handen.

 

 

 

Er waren 48 deelnemers, 24 van Waddinxveen en 24 van Sparta. Het aantal deelnemers van Sparta is gelukkig stijgende ten opzichte van voorgaande jaren. Aan elke Spartaan werd een bouler uit Waddinxveen gekoppeld. In de ochtendsessie werden er twee partijen gespeeld, daarna de gezamenlijke lunch en daarna weer 2 partijen

 


Na afloop konden de uitgeputte boulers nog een heerlijk saladehapje proeven en vond daarna de prijsuitreiking plaats. Helaas werden de eerste 3 plaatsen bezet door de boulers uit Waddinxveen, maar binnenkort kunnen we beschikken over een trainer en zullen we Waddinxveen in november 2018 een poepie laten ruiken. Het was weer een hele leuke dag, goed georganiseerd door het bestuur, Co en de vele vrijwilligers die zich hebben ingespannen om de banen in orde te maken, het heerlijke eten klaar te maken en daar waar nodig uit te delen. Natuurlijk mogen we ook barbediening niet vergeten want die heeft ook heel hard moeten werken.. Het was weer een succesvollle tweekamp.

De prijzen werden als volgt verdeeld: WADDINXVEEN

1. Kas Slappendel     4 gewonnen   34 punten       

2. Cor Boon               4 gewonnen   33 punten         

3. Gerrit Matze          4 gewonnen   17 punten        

De prijzen werden als volgt verdeeld: SPARTA

1. Dogan Koetval      3 gewonnen   26 punten       

2. Pieter v. Hoey Smith 3 gewonnen   17 punten         

3. Fieke Kamerbeek  3 gewonnen   14 punten