Opening van de indooractiviteit op 7 januari 2017

Op zaterdag 7 januari j.l. heeft Wethouder Josien van Capelle, tijdens de nieuwjaars-receptie van Sparta, de door de leden van Sparta Jeu de Boules met veel inzet gebouwde  indooractiviteit, officieel in gebruik gesteld door het doorknippen van een lint en het werpen van een cricketbal.

Deze ruimte wordt gebruikt voor het onder ideale omstandigheden kunnen oefenen door de cricketwerpers- en batters en het opleiden van cricket scheidsrechters, Onze Jeu de Boulers kunnen hier bij slechte weersomstandigheden binnen oefenen en wedstrijden spelen en ook kan de ruimte worden verhuurd voor o.a. golf, conditietraining en andere denkbare binnenactiviteiten.

In de nieuwjaarstoespraak van Leo de Jong, voorzitter van de Stichting Sparta, die na de ingebruikstelling plaatsvond, zijn nogmaals de bij de bouw betrokken leden van Sparta JdB, onder de bezielende leiding van Jan Boeser in het zonnetje gezet en kregen alle betrokkenen namens de Stichting een etentje aangeboden.

    

Ook refereerde Leo nog aan het geweldige 5 sterren kerstdiner van onze JdB club dat hij in december had bijgewoond.

Hij noemde Sparta Jeu de Boules het cement van drie verenigingen. Daarna kon de receptie echt beginnen met muziek, hapjes en natuurlijk dansen.