Klaverjasavond Sparta JdB 2020

Wout van der Most en Hans Groen hebben op enig moment zitten broeden op een alternatieve activiteit voor onze leden van Sparta Jeu de Boules. Zij hebben zo wat rondgevraagd bij de leden en daar kwam uit dat er wel interesse zou zijn voor een Klaverjasavond. Zij hebben dit voorgelegd aan het bestuur en dat zag dat ook wel zitten. Vervolgens hebben zij een opzet bedacht en aan de leden gevraagd zich voor deze klaverjasavond aan te melden. Deze avond was gepland op vrijdag 7 februari 2020.

Er hebben zich 12 paren aangemeld en dat betekent dat er op 6 tafels kon worden gespeeld. Er werden 3 ronden van 16 spellen gespeeld. De sfeer was uitstekend en de aanwezigen werden getrakteerd op lekkere hapjes. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken en de wedstrijdleiding (Wout) de totaal scores per team had vastgesteld bleken er ook nog een aantal prijsjes te zijn voor de nummers 1 t/m 3.

1e prijs met 5876 punten: Cor en Martin

2e prijs met 5157 punten: Yvonne en Martin

3e prijs met 4683 punten: Henri en Servaas

Het was een gezellige en zeer geslaagde avond die naar meer smaakt. In de wandelgangen hebben we vernomen dat er een 2e klaverjasavond in de planning staat voor de Pasen. U heeft het niet van mij.