Kerstdiner 14-12-2016

Voorafgaand aan het kerstdiner hebben op woensdag 7 december een groot aantal leden van Sparta JdB er weer voor gezorgd om ons clubhuis in de kerstsfeer te brengen.

  

Het was ontzettend leuk om te zien hoe de ruimte een metamorfose onderging en hoe enthousiast al die leden hun bijdrage leverden. Het resultaat was geweldig en dat heeft weer een fantastische bijdrage geleverd aan het kerstdiner.

  

Els, Fieke, Madelon en Thea hebben weer een heel mooi menu samengesteld. Bij de voorbereidingen en het uitserveren zijn zij geholpen en ondersteund door Anneke en Yvonne.

  

 

Voordat we aan het diner begonnen was er eerst nog gelegenheid voor een drankje en en heerlijke hapje.

  

  

Nu kon het het zorgvuldig samengestelde en zeer gevarieerde diner worden opgediend. Co had een fraaie menukaart gemaakt die op alle tafels lag.

Het eten was ontzettend lekker en iedereen genoot er zichtbaar van.

   

  

Aan het einde van het diner werden alle leden die bijzonder actief zijn geweest bij het realiseren van de indoorfaciliteit t.b.v. cricket, Jeu de Boules en andere activiteiten toegesproken door Leo de Jong, voorzitter van de Stichting Sparta, en naast de zeer lovende woorden ontvingen zij een bijzondere fles jenever voor al hun inspanningen in de afgelopen maanden.

En toen was het kerstdiner voor de meesten afgelopen, maar er moest nog veel werk verricht worden om alles op te ruimen, de vaat te wassen (alles met de hand want de vaatwasser was defect) maar daar kregen de dames alle hulp bij van een grote groep heren.

 

Het was een geweldige avond, met een fantastische bediening door de zoon en partner van Madelon en Jan. Iedereen, die bij de voorbereiding en het maken van het heerlijke eten waren betrokken, wordt van harte bedankt voor al hun inspanningen.

ligt er mooi bij zo