Geweldig geslaagd jubileumtoernooi 2016

10 jarig jubileum

Op woensdag 13 april 2016 vond het Jubileumtoernooi van Sparta Jeu de Boules plaats. Wij vierden ons 10-jarig bestaan en deden dat samen met onze bevriende vereniging Waddinxveen Jeu de Boules. 

Aan dit toernooi deden  26 koppels mee. 

Om 10 uur waren vrijwel alle deelnemers gearriveerd en heette voorzitter Peter van Hoey Smith allen van harte welkom en in het bijzonder de leden van Waddinxveen. Hij vertelde in het kort hoe de dag er ging uitzien en memoreerde dat ons Boulodroom steeds meer gestalte krijgt en roemde de geweldige inzet van een aantal leden leden van Sparta Jeu de Boules bij het tot stand komen daarvan.

Diep onze pet af voor jullie die ons boulodroom realiseren

P1110131

Hierna was het de beurt aan de voorzitter van Waddinxveen om Sparta te bedanken voor de uitnodiging en te feliciteren met het 10-jarig bestaan. Hij overhandigde vervolgens aan onze voorzitter een prachtig beeldje als herinnering aan het jubileum en de vriendschapsband tussen de beide verenigingen. Daarna overhandigde XXXX  namens alle spelers van Waddinxveen een prachtige schaal aan Fieke Kamerbeek. Het wordt nu wel tijd voor een echte prijzenkast!!P1110146Hierna was het de beurt aan Peter van Hoey om de prachtige jubileumtaart aan te snijden en uit te delen, met assistentie van een aantal lieftallige dames.

P1110113

 P1110114P1110124

De taart smaakte heerlijk en was binnen de kortste keren op. Nadat de koffie en taart waren genuttigd, werd het tijd om de eerste twee partijen te spelen. Co en Clazien van den Berg hadden voordien de indelingen bepaald en ingevoerd in het computersysteem. Co had er voor gekozen om aan elke deelnemer van Sparta iemand van Waddinxveen te koppelen en dat is een erg leuke formule waardoor je veel verschillende boulers tegenkomt. De dag was al gestart met mooi weer en dat is de hele dag zo gebleven.

P1110143 P1110142 P1110139

Rond half een waren de eerste twee partijen gespeeld en konden de deelnemers een drankje van de vereniging in ontvangst nemen voordat de lunch begon. Vooraf hadden Thea Das, Fieke Kamerbeek en Els en Henk Petri bedacht dat zij de deelnemers aan het toernooi wilden verrassen met Spaanse tapashapjes. De mooiste en lekkerste gerechten werden gemaakt en rond 1 uur uitgestald, zodat iedereen  kon kiezen wat zij of hij wilde. Het buffet bleek een doorslaand succes en na afloop was  het grootste deel van de vele gemaakte gerechten soldaat gemaakt.

P1110136

P1110129P1110135